Status aanvraag Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen

Is voor uw pand Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen aangevraagd?

Wilt u weten of er al Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen is aangevraagd voor de energiekosten van uw pand? Vul dan hieronder uw postcode en huisnummer in (zonder toevoeging bij het huisnummer). Klik vervolgens op de knop 'zoeken'. U komt op een plattegrond waar u het pand kunt zien van uw woning. Is er een blauwe rand om uw pand? Dan is er Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen aangevraagd. Wanneer u op uw pand gaat staan met de muis en klikt, dan ziet u de status van de aanvraag Tijdige Tegemoetkoming Blokaansluitingen.

Staat er geen blauwe rand om het pand van uw woning of krijgt u geen plattegrond? Dan zijn er bij ons geen gegevens bekend van een aanvraag Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen voor het pand van uw woning. Als het niet duidelijk is of de aanvraag is gedaan, dan kunt u het beste contact opnemen met uw contracthouder. Dat is bijvoorbeeld de verhuurder of de secretaris van de VVE.

Het komt voor dat er geen gegevens bekend zijn van een aanvraag Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluitingen voor het pand van uw woning:

  • Wanneer meer panden gebruik maken van 1 blokaansluiting
  • Wanneer uw pand geen identificatienummer heeft (een zgn. BAG-registratienummer)
  • Wanneer de aanvraag nog geen week geleden is gedaan en daarom nog niet is verwerkt