Resistent Tripel (Bier-Op-Maat)

Dit bier wordt gebrouwen sinds 2005. Deze volmoutige tripel is ontwikkeld voor Café Resistent te Roermond. Dit café wordt op eigenzinnige wijze gerund door Resi Coumans en Arthur Massy. Het door hen gewenste bier moest daar natuurlijk goed bij aansluiten. Er is daarom gekozen voor een traditionele biersoort, een tripel, die in een eigen jasje gegoten is. Resistent tripel is een volmondig bier van 8,0% vol alc met een stevige byte. De 75 cl fles is verpakt in een papieren wikkel die volledig naar eigen ontwerp bedrukt is. Het bier wordt geserveerd in een speciaal hiervoor ontworpen glas.

Resistent Tripel (Bier-Op-Maat)

Dit bier wordt gebrouwen sinds 2005. Deze volmoutige tripel is ontwikkeld voor Café Resistent te Roermond. Dit café wordt op eigenzinnige wijze gerund door Resi Coumans en Arthur Massy. Het door hen gewenste bier moest daar natuurlijk goed bij aansluiten. Er is daarom gekozen voor een traditionele biersoort, een tripel, die in een eigen jasje gegoten is. Resistent tripel is een volmondig bier van 8,0% vol alc met een stevige byte. De 75 cl fles is verpakt in een papieren wikkel die volledig naar eigen ontwerp bedrukt is. Het bier wordt geserveerd in een speciaal hiervoor ontworpen glas.